Шалені емоції дістануться саме Тобі!  

Жінка в style jazz  

Коли одружуєшся може статися багато чого  

Украдене щастя, яке воно...  

Швидка Муха-Цокотуха  

Чарівна казка - Попелюшка  

Вистави

Вчора на сцені Житомирського академічного музично-др...

Житомирський академічний український музично-драмат...

Сегодня в Житомирском академическом музыкально-драм�...

Гран-прі – наш!!!

Субота, 25 травня 2013, 00:00

23 травня 2013 року пізно ввечері з завмиранням серця чекали рішення журі 1Х Міжнародного театрального фестивалю «Класика сьогодні» в Дніпродзержинську директор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру Наталія Ростова та художній керівник театру заслужений діяч мистецтв України, Наталія Тімошкіна.

Вже названі всі номінанти основної та Малої сцени, а нас немає. Невже…І тут оголошується останній номінант:

Гран-прі фестивалю присуджується виставі «Украдене щастя» Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги!!!

Перемога видалась нелегкою, адже на фестивалі були заявлені серйозні театри із Росії, Білорусії, Казахстану, Італії, Грузії, Азербайджану, Ізраїлю, Молдови, Португалії. Та поважне журі фестивалю, до якого входили відомі театральні критики та театрознавці з Москви, Мінська, Києва та Львова, оцінило виставу Житомирського театру як найкращу! В свою чергу оргкомітет фестивалю подарував житомирянам плазмовий телевізор.

Успіх цілком заслужений. Наш театр з кожною новою виставою набирає «обертів». Кожна нова вистава – це спільна робота колективу театру!

Попереду нові вистави, нові фестивалі та, сподіваємось, нові перемоги!

Коментарі 

 
0 #1 Робiнзон 2013-05-25 06:03 О! Я так само спочатку відчував розчарування від того, що вже всі номінації було названо, а житомирян так і не згадали… Але потім, коли оголосили, що гран-прі таки присуджується "Украденому щастю", то це прозвучало просто як грім якийсь - справжній вибух! Я аж підскочив з місця і аплодував наче шалений. Щиро Вам дякую за цю виставу - Ви найкращі! Цитувати
 

"Тінь" - саркастична драма